Twitch Kanalımızda Bu Hafta (19 - 25 Ekim)

19.10.2015 16:15 Talha Aynacı

 
Yeni bir hafta ve yepyeni bir yayın programıyla karşınızdayız. Bu hafta Kulüp BSC ile FIFA 16'daki makus talihimize son vermek, H1Z1: Battle Royale'de birinci olmak için yola çıkıyoruz. Takım olarak 3900 MMR'a ulaştığımız DOTA 'de ise BSC takımı olarak galibiyet serimize devam etmek ve ilerleyen dönemlerde turnuvalarda boy göstermek bir diğer hedefimiz.
 
Assassin's Creed: Syndicate'in çıkışına binaen kendisine bolca yer verdiğimiz yayın akışımızda önümüzdeki haftalarda World of Warcraft'a giriş yapacak olan Talha'yı bu dünya ile tanıştırmak için Warcraft üzerine bir sohbet gerçekleştireceğiz.
 
Pazar akşamı BSC FIFA 16 Turnuvası'nda 2. hafta maçların özet görüntülerini önemli anlarıyla birlikte izleme şansına erişeceksiniz.
 
Kanalımızı takibe almayı unutmayın! http://www.twitch.tv/bolumsonucanavari
 
 
Şimdiden iyi seyirler!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler