Twitch Rivals Taktik Savaşları Turnuvası Tamamlandı!

19.07.2019 14:04 Hamit Can Sayılgan

 
     64 ünlü yayıncının davet yoluyla katıldığı Twitch TV etkinliği Twitch Rivals, League of Legends Taktik Savaşları turnuvası tamamlandı. 125.000 dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvaya ülkemizden; Ferit "wtcn" Karakaya, Şükrü "Uthenera" Şentürk ve Berke "Thaldrin" Demir davet edildi. Turnuvanın ilk gün karşılaşmalarının ardından; Wtcn ve Uthenera grup aşamasından çıktı.
 
     Turnuvanın ikinci gününde Avrupa ve Amerika bölgesinden 16 yayıncı mücadele etti. Ferit "wtcn" Karakaya turnuvanın ikinci gününde; birinci ve ikinci maçı beşinci, üçüncü maçı sekizinci, dördüncü maçı ise birinci tamamladı. Ortalaması finale yükselmeye yetmeyen Wtcn, turnuvaya veda etti ve 3.175 dolar para ödülü kazandı. Şükrü "Uthenera" Şentürk turnuvanın ikinci gününde; ilk maçı üçüncü, ikinci maçı birinci, üçüncü maçı dördüncü ve dördüncü maçı üçüncü tamamlayarak finale yükseldi. Kazananın +5.000 dolar ödül havuzundan pay alacağı final karşılaşmasında, TheJoshOG ile son ikiye kalan ünlü yayıncı, adeta kıl payıyla kaybetti ve Twitch Rivals Taktik Savaşları turnuvasını ikinci olarak tamamladı. Uthenera ödül havuzundan 3.700 dolar pay aldı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler