Twitch Rivals Taktik Savaşlarında Birinci Gün Tamamlandı

18.07.2019 16:17 Hamit Can Sayılgan

 
      Twitch TV'nin özel etkinliği Twitch Rivals, League of Legends Taktik Savaşları turnuvasının birinci gün karşılaşmaları tamamlandı.
 
     Twitch TV'nin davet yoluyla katılımcılarını belirlediği turnuvaya ülkemizden; Ferit "wtcn" Karakaya, Şükrü "Uthenera" Şentürk ve Berke "Thaldrin" Demir katıldı. A grubunda yer alan toplam 32 Avrupa bölgesi yayıncısı 5 maç gerçekleşti. 
 
 
     5 maç sonucunda temsilcimiz Şükrü "Uthenera" Şentürk; ilk maçı ikinci, ikinci maçı birinci, üçüncü maçı dördüncü, dördüncü ve beşinci maçı birinci tamamlayarak A grubunun birincisi oldu. Uthenera, 125.000 dolarlık ödül havuzundan 2.220 dolar para ödülü kazandı.
 
     Ferit "wtcn" Karakaya, ilk ve ikinci maçını ikinci, üçüncü maçını birinci, dördüncü maçı üçüncü, beşinci maçını ise beşinci tamamlayarak A grubunu altıncı olarak tamamladı. Wtcn, A grubundan 1,925 dolar para ödülü kazandı. 
 
     Berke "Thaldrin" Demir, ilk maçı dördüncü, ikinci maçı sekizinci, üçüncü maçı ikinci, dördüncü maçı üçüncü ve beşinci maçı beşinci tamamladı. Thaldrin, turnuvayı on beşinci olarak tamamladı ve ödül havuzundan 1.550 dolar pay aldı. 
 
 
 
      Turnuvanın ikinci günü bugün saat 19:00'da oynanacak. İkinci turda Ferit "wtcn" Karakaya ve Şükrü "Uthenera" Şentürk mücadeleye devam edecek!  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 26 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler