Twitch'te En Çok İzlenen Oyunlar | Kasım 2016

22.12.2016 13:11 Gazali Çetinkaya

 
   Mobil, espor ve video oyunlar üzerine araştırmalar yapan Newzoo adlı websitesi bu kez Kasım 2016'da Twitch üzerinde en çok izlenen oyunları listeledi.
 
   Kasım 2016'nın birincisi tahmin edilebileceği üzere League of Legends oldu. Riot Games'in oyunu kasım ayı boyunca toplamda 76.2 milyon saat izlendi. Listenin ikinci sırasında 41 milyon saat ile Hearthstone: Heroes of Warcraft, üçüncü sırasında 33.1 milyon saat ile Dota 2 yer aldı.
 
   Bahsetmeye değecek bir diğer oyun ise Pokémon Sun/Moon oldu. Pokemon serisinin en yeni oyunu Pokémon Sun/Moon Newzoo'nun belirttiğine göre Twitch'in en çok izlenen listelerinde ilk 20'ye giren ilk el konsolu oyunu olmayı başardı. Pokémon Sun/Moon, Kasım 2016'da toplam 4.1 milyon saat izlendi.
 
   Kasım 2016'da Twitch üzerinde en çok izlenen ilk 20 oyuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Veriler dünya genelini kapsamaktadır.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 29 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler