Two Point Hospital'ın Konsol Sürümü İçin Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

25.02.2020 15:22 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Sega Europe'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Two Point Studios'un yaptığı Two Point Hospital'ın konsol sürümleri için çıkış fragmanı paylaşıldı. Two Point Hospital şu andan itibaren PC, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için erişilebilir durumda. 
 
Ayrıca geçtiğimiz hafta oyunun inceleme puanları da paylaşılmıştı. Buraya tıklayarak oyunun inceleme puanlarına ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısı ve çıkış fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:

Two Point County'nin talihsiz sakinlerinin hayatlarını iyileştirirken sıfırdan başlayarak hareketli ve verimli bir hastane tasarlayın.

Bloklar, tedavi odaları, mola alanları ve daha fazlasını yerleştirerek lamba kafalı hastalardan küp uzuvlu insanlara kadar içeri giren tüm çılgın hastalıklarla mücadele edin.

Yeni hastaneler inşa ederek kuruluşunuzu Two Point County geneline genişletin ve bütçenizi dengede tutup personelinizi daha karmaşık hastalıkların üstesinden gelmeleri için eğitin. Belki karşınıza salgın bir hastalık bile çıkabilir.

Bir başyapıt inşa edin
Hasta memnuniyetini artırmak için işlevsel ve dekoratif öğeleri harmanlayarak hastanenize kişisel bir hava katın. Ayrıca yaklaşan yıl sonu ödüllerini kaçırmayın.

Garip hastalıkları tedavi edin
Her biri kendi benzersiz tedavi makinesini gerektiren Lamba Kafalılık, Prematüre Mumyalama ve Küplenme gibi birçok sıra dışı hastalıkla karşılaşacaksınız.

Hastaneyi geliştirin
Hastanenizi daha verimli ve kârlı hale getirmek için yeni tedavi yöntemleri araştırın, tıbbi ekipmanlarınızı iyileştirin ve personelinize yeni yeteneklerle seviye atlatın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Two Point Hospital Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Two Point Studios Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler