Ubi: Rainbow Six Patriots, Endüstriyi Şaşırtacak

12.11.2012 18:33 Tunahan Başol


     Duyurulduğu günden bu yana sessizliğini koruyan ve hatta Ubisoft'un geçtiğimiz E3 sunumunda bile yer vermediği Rainbow Six: Patriots adına iddialı sözler söylendi. Polygon ile bir röportaj gerçekleştiren Ubisoft'un genel müdürü Yves Guillemot, Rainbow Six: Patriots'un endüstriyi şaşırtacağını söyledi.
 
"Söyleyebileceğim tek şey, oyun için çalışan iyi bir takımımızın olduğu ve oyunun oldukça iyi göründüğü. Yani oyun çıkıtığında endüstiriyi şaşırtacak."
 
     Bu iddialı sözlerin üzerine, yöneticiye akla gelen ilk soru soruldu; "Oyun yeni nesil için mi çıkacak?". Guillemot'un bu soruya net bir yanıt vermese de, "olabilme ihtimali var" açıklamasında bulundu.
 
     Sizce, Rainbow Six: Patriots gelecek nesle saklanıyor olabilir mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 14 Dk önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler