Ubisoft: AC4, Assassin's Creed 3 Kadar Satmaz

16.05.2013 08:44 Alkan Adakaner


     Assassin's Creed 3'ün bir çok yönünün serinin hayranları tarafından bile eleştirilmesine rağmen Ubisoft'un açıklamalarına göre oyun 12.5 milyon adet satmıştı. Bu gerçekten de mükemmel bir satış performansı diyebiliriz.
 
     Ubisoft'a göre bu yıl piyasaya çıkacak Assassin's Creed IV: Black Flag bu nesil konsolların yanı sıra yeni nesil konsollar için de piyasaya çıkmasına rağmen Assassin's Creed 3 kadar satması beklenmiyor.
 
     Aslında Ubisoft yetkilileri Assassin's Creed IV: Black Flag'in kalite olarak AC3'ten daha başarılı bir oyun olmasını bekliyor; fakat oyunun satış miktarının 12.5 milyona ulaşması onlar için sürpriz olurmuş. Sanırım bu yıl yeni nesil konsolların çıkması ve çok sayıda önemli oyunun Assassin's Creed 4 ile aynı dönemde çıkacak olması ilgiyi başka yöne kaydıracak, Ubisoft da bunun farkında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler