Ubisoft: AC 3'te Daha Derin Bir Karakter İstedik

Connor bakalım diğer Assassin'ler gibi oyuncular tarafından beğenilecek mi?
07.04.2012 09:16 Alkan Adakaner


     Ubisoft, Assassin's Creed 3'ü yeni bir kıtaya taşımakla kalmadı, bunun yanı sıra seriye yepyeni bir karakter ekledi. Gerçi Ezio reis'e son 3 macerada çok alışmııştık, ama Ubisoft daha derin bir karakterle karşımıza çıkmak istemiş.
 
    Assassin's Creed 3'ün yaratıcı yönetmeni koltuğunda oturan Alex Hutchinson yeni ana karakterimiz Connor ile ilgili şunları söylüyor:
 
    "Altair görevine odaklanmış bir karakterdi. Ezio ise intikam almaya odaklanmıştı. Biz yepyeni-taze bir kan istedik. Daha içten, daha gerçekçi, daha derin bir karakter istedik. Onun (Connor) Assassin'lere katılmasını sağlayan faktörleri öğrenmek için doğumundan başlayacaksınız; oradan Amerikan Devrimi'ne ve sonuca gideceksiniz."
 
      Connor'ın sadece Assassin'lere hizmet edip Amerikan devrimlerinin olmasını sağlamayacağını, onun savaşmasındaki diğer amacın kendi insanlarını korumak olduğunu da belirten Hutchinson görüldüğü üzere Connor'ı çok özel bir yere koyuyor. Umarız oyuncular da aynı hisleri paylaşırlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler