Ubisoft, AC: Unity'nin İnceleme Sürümlerinde Mikro Ödeme İçeriklerini Saklamış

12.11.2014 02:16 Samet Konuksal


    Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Unity, 13 Kasım'da piyasaya çıkacak. Gün itibariyle inceleme notları gelmeye başlayan ve çok da iç açıcı bir sonuç ortaya koyamayan Assassin's Creed: Unity için oldukça ilginç bir iddia ortaya atıldı. Eğer doğruysa Ubisoft, oyun basınını kandırmaya çalıştı. 
 
    Gelen haberlere göre Assassin's Creed: Unity'de 9.99 dolarlık, 19.99 dolarlık, 49.99 dolarlık ve 99.99 dolarlık dört ayrı mikro ödeme paketleri bulunuyor. Oynanışı kolaylaştıran bu paketlerin incelemelerde tepki alacağını düşünen Ubisoft ise durumu saklama yoluna gitmiş.
 
    Oyun basınının prestijli sitelerinden Gamespot ve GiantBomb editörlerinin belirttiklerine göre Ubisoft, sitelere gönderdiği Assassin's Creed: Unity'nin inceleme sürümlerinde mikro ödeme içeriklerini saklamış. Fakat oyunun asıl sürümündeki manzara aşağıdaki gibi. Yani çok da iç açıcı sonuç ortaya koyamayan oyunun durumu inceleme puanları konusunda daha kötü olabilirdi. Ki bu neyi değiştirir bilemeyeceğiz. Bakalım firma konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı?
  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler