Ubisoft Çin Bugün Yapılacak Bir Duyurunun Sinyalini Veriyor

29.04.2020 12:05 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft yeni bir duyuru hazırlığında gibi duruyor.
 
Ubisoft Çin, Çin'in en popüler sosyal ağı Weibo üzerinde bugün için bir duyuru bildirimi oluşturdu. Türkiye saati ile 15:00'da yapılacak.
 
 
Ayrıca Marvel çalışmaları ile bilinen sanatçı Boss Logic de aynı saatlerde büyük bir duyuru yapılacağını işaret ediyor. Ubisoft duyurusu ile bir ilgisi olabilir.
 
 
Ubisoft Türkiye sosyal medya hesaplarının da "Sizinle Türkçe olarak daha fazla fragman ve duyuru paylaşmayı dört gözle bekliyoruz" paylaşımı ile dün açılması bir duyurunun yolda olduğuna işaret.  
 
Ubisoft'un şu anda üzerinde çalıştığı bilinen AAA oyunlar Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters. İki tane de henüz duyurulmamış AAA oyun var ve bunların Assassin's Creed ve Far Cry olduğuna yönelik söylentiler dolanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Odyssey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler