Ubisoft Ghost Recon Breakpoint Hayal Kırıklığından Sonra Oyun Onay Sürecini Değiştiriyor

01.11.2019 16:53 Gazali Çetinkaya

 
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'in kötü eleştiriler alması (Metacritic 55) ve düşük satışlarından dolayı Ubisoft büyük hayal kırıklığına uğradıklarını belirtmişti. Bunun üzerine Fransız şirket oyun onay sürecinde değişikliğe gitmeye ve bazı şirket içi değişiklikler yapmaya karar vermişe benziyor.
 
Splitscreen podcast'inin son bölümünde Kotaku'dan Jason Schreier, Ubisoft ekibinin üyeleri ile iletişim halinde olduğunu ve şirket içi bir değişim yaşandığını belirtti. "Yaptığım konuşmalardan gördüğüm kadarıyla Ubisoft zihniyetini büyük ölçüde değiştirmişe benziyor. Şu anda tamamen oyunun süper benzersiz ve kendine özgü bir yöne sahip olmasına odaklanıyorlar."
 
Ubisoft bunu uygulamaya kararlı olacak ki üç büyük oyunu Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters'ı ilgili yeniliklerin kusursuz bir şekilde uygulanmasını sağlamak adına bir sonraki mali yıla yani 1 Nisan 2020 - 31 Mart 2021 tarihleri arasına erteledi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler