Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint'e Artık Güncelleme Gelmeyeceğini Duyurdu

06.04.2022 12:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'e artık güncelleme gelmeyeceğini duyurdu. Oyun, Ekim 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlandı. İki yıldan fazla bir süre desteklendi ve artık içeriklerin gelmeyeceği açıklandı.
 
Ubisoft, konu hakkında şunları bildirdi: "Geçtiğimiz 2 yıl boyunca, 11'den fazla güncelleme yayınladık ve birkaç benzersiz girişimi destekledik. Ghost Experience, AI Teammates modu, Sam Fisher ile Özel Operasyon modu gibi birçok içeriği bu kapsamda oyunculara sunduk. Ekstra içerik eklemek için çok çalıştık.
 
Ghost Recon ekibi olarak, seriye gösterdiğiniz sürekli desteğiniz ve sevginiz için bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Ghost Recon Breakpoint için verdiğiniz geri bildirimler çok bizlere yardımcı oldu. Geri bildirimleriniz serinin geleceğini şekillendirmeye de yardımcı olacak."
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler