Ubisoft Montreal'in "Osiris" Adlı Oyunu Sızdı

30.01.2013 10:25 Alkan Adakaner


     Assassin's Creed III'ün de geliştiricisi olan Ubisoft Montreal'in yeni bir projesi olduğu uzun zamandır söylenti halindeydi. Şimdi bu projeye ait ilk somut bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgiler Ubisoft'un bir trailer için görevlendirdiği Mark Killian'ın mo-cap çalışmalarını gösteriyor.
 
     Bu videoda gördüğümüz kadarıyla "Osiris" adlı bu oyunun Antik Mısır medeniyetinde geçeceğini söyleyebiliriz. Assassin's Creed benzer bir yapıda olması muhtemel oyunun mo-cap videosunda kahramanımızı ve çevredekilerin bir olaya tepkisine de şahit oluyoruz.
 
     Aşağıda oyunun motion capture aşamasında çekilen bir videosunu görebilirsiniz. Osiris ile ne zaman karşılaşacağımız bilinmez, ama oyunu Ubisoft'un geliştirmesi bile heyecan verici. Kim bilir belki de Osiris sonraki Assassin's Creed oyunuyla bağlantılıdır.
 
Güncelleme: Yeni görseller ortaya çıktı. Aşağıda bunları görebilirsiniz.
 
 
 

[DHVIDEO=10815]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 2 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 3 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 4 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler