Ubisoft: Oyuncular Blacklist Gibi Oyunlara Aç

29.06.2012 16:54 Erkut Köse


   Splinter Cell: Blacklist ile E3'e damgasını vuran Ubisoft, Blacklist'in aksiyon ve macera türünde bir "rönesans" olduğunu dile getirdi.
 
   Oyun severlerin bu tarz oyunlar için deli olduklarını da belirten oyun direktörü Patrick Redding, "Hayranlarımız bu oyun hakkında sürekli olarak konuşuyorlar. Bu tür için gerçek anlamda bir açlık yaşıyorlar" diyerek Blacklist'in türe nasıl bir etki yaptığını ortaya koydu.
 
   Blacklist her ne kadar bu türe yenilik getirmiş olsa dahi, gizlilik öğelerinin ikinci plana atılması çoğu oyuncunun hoşuna gitmeyebilir. Umarız gerçekten de dedikleri gibi aksiyon ve gizlilik öğeleri iyice harmanlanmış bir oyun görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler