Ubisoft Oyunlarının Yeni Nesildeki Çözünürlük ve Kare Hızları Detaylandırıldı

26.10.2020 22:14 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, yeni nesil konsollarda oynanabilecek oyunlarının çözünürlük ve kare hızı değerlerini açıkladı.

İlk olarak daha önce çıkmış oyunlara bakacak olursak, Rainbow Six Siege PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 120 FPS ve For Honor Aralık ayının başında yayınlanacak güncellemeden sonra PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 60FPS ve Xbox Series S'te 1080p 60FPS çalışacak.
 
Assassin's Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Far Cry 6 ve Riders Republic oyunlarının hepsi PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 60FPS olacak.
 
Bir tek Watch Dogs: Legion 4K 30FPS fakat bu oyunlar arasında ray tracing teknolojisini içeren tek oyun da Watch Dogs: Legion. 
 
Tüm oyunlar iyileştirilmiş yükleme sürelerine sahip olacak ve mevcut nesilden yeni nesle ücretsiz yükseltme sağlayacak. Ayrıca Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed Valhalla ve Immortals Fenyx Rising PlayStation 5'te 3D ses; Immortals Fenyx Rising Xbox Series'te Dolby Atmos; Immortals Fenyx Rising ve Riders Republic iki platformda da HDR desteği sunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler