Ubisoft, Rainbow Six: Siege'teki Trollere Müsamaha Göstermeyecek

01.12.2015 11:50 Ömür Gencer


      Rainbow Six: Siege'in en önemli unsurlarından birisi de takım oyunu. Bu taktiğe dayalı takım arkadaşlarınızla birlikte hareket ederek oynamazsanız oyunu kaybetme şansınızın büyük oranda düşeceği gibi oyundan alacağınız zevk de baltalanacaktır. Hatta takım arkadaşlarınız sizi öldürürse oyun tam bir eziyet haline dönüşebilir. Geliştirici ekip Ubisoft, takım arkadaşlarını öldüren oyuncular için bir şeyler düşündüğünü dile getirdi.
 
      Rainbow Six'in resmi Twitter adresi, gelen "Kendi takımındaki oyuncuları öldüren troller için bir şeyler yapacak mısınız?" sorusuna "Evet. Onlarla nasıl başa çıkacağımıza dair bir planımız var. Oyunun çıkışında bu trollere müsamaha gösterilmeyecek." cevabını verdi.
 
     Ne yazık ki Ubisoft'un bu planı hakkında bir bilgimiz bulunmuyor. Bu plan oyuncuları direkt olarak sunucudan atmak olabileceği gibi "friendly fire" yani takım arkadaşına zarar verme seçeneğini kapatma da olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 17 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler