Ubisoft: Skull and Bones Hikaye Odaklı Bir Oyun Olmayacak

01.08.2022 17:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yıllarca süren sessizliğin ardından Skull and Bones nihayet bu Kasım'da çıkışını yapacak. Denizlerdeki yolculuğu temel alan korsan temalı macera oyunu canlı bir servis oyunu olacak ve çok oyunculu bir yapıya odaklanacak. Ubisoft yeni yaptığı bir açıklama ile de bu durumu doğruluyor.
 
Oyuncular olarak zaten bu oyunun çok oyunculu bir yapıya sahip olacağını ve belli bir hikaye döngüsünün yer almayacağını biliyorduk. Ancak bilmeyenler için Ubisoft, bu konuya da böylece açıklık getirmiş oldu. Ubisoft "Bu oyunun geleneksel anlamda hikaye odaklı bir oyun olmayacağını, bunun yerine oyunculara kendi hikayelerini ve deneyimlerini yaratma özgürlüğü vereceğini" açıkladı.
 
İlk olarak E3 2017'de duyurulan Skull and Bones artık 8 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden, PC (Stadia ve Luna'da dahil) için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler