Ubisoft, Tarihinin En Büyük E3 Sunumunu Yapacak

23.05.2012 19:40 Samet Konuksal


     E3 fuarına yaklaştıkça firmalardan önemli haberler de gelmeye devam ediyor. PC konusunda iyi işler yapabilecek ShootMania Storm'u bugün tanıtan Ubisoft, E3 programından bahsetti.
 
     Bugün yapılan açıklamaya göre Ubisoft, E3 fuarındaki sunumunda Wii U konsoluna ait oyunlarını da gösterecek. Genel anlamdaki gösterim listesinde büyük oyunlar olarak Assassin's Creed 3, Far Cry 3, Rayman Legends ve Rocksmith'i gösteren Ubisoft, yayınladığı basın duyurusunda bazı sürprizlerin olabileceğini de belirtiyor. 
 
     Ayrıca bugün yeniden duyurusu gerçekleştirilen ShootMania Storm adına 6 Haziran'da bir de elektronik müsabaka düzenleyecek olan Ubisoft'un E3 sunumu hakkında firmanın patronu Yves Guillemot, "Bu sene E3'te yapacaklarımız, şimdiye kadar yaptıklarımızın en güçlüsü ve en iyisi olacak." açıklamasını yaparken, "E3 sunumuna tarihimizin en güçlü listelerinden biriyle gidiyoruz. Yeni platformlarla birlikte de herkese hitap edecek bir sunum yapmayı hedefliyoruz." sözlerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 25 Dk önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 49 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler