Ubisoft, The Division 2'nin yeni içerik yol haritasını açıkladı

23.04.2023 16:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan nişancı aksiyon macera oyunu Tom Clancy’s The Division 2 için içerik yol haritası açıklandı. Bu kapsamda oyuna dönem dönem yeni güncellemeler ile beraber çeşitli içerikler dahil olacak ve bu içerikleri de oyuncular deneyimleyebilecek. Şimdi ise hangi içeriklerin oyunculara sunulacağı belirlendi.
 
The Division 2'nin yeni içerik yol haritası belli oldu
 
 
 
The Division 2 oyunculara sezonluk yeni içerikler sunacak ve Broken Wings adlı ilk sezon Haziran ayında başlayacak. Bu sezon Descent adlı yeni bir rogue-lite oyun moduna sahip olacak. 2. Sezon "Puppeteers", oyuncuları yeni düşmanlarla karşı karşıya bırakacak ve bu düşmanları alt etmek için Meret Malikanesine gideceğiz.
 
3. Sezon Vanguard'da oyuncular Aaron Keener hakkında yeni keşiflere dalış yapacak ve onun New York'a döndüğünü görecek. 4. Sezon Black Diamond ise yeni bölgeleri, yeni ana görevleri ve tamamen yeni bir oyun sonu içeriğini bünyesinde barındıran bir DLC'yi oyunculara sunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s The Division 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler