Ubisoft: "The Division'ın PC Sürümünün Grafiklerini Düşürmedik"

Nerde o ilk gösterilen grafikler!
09.02.2016 08:03 Alkan Adakaner

  
     The Division'ın bir geliştiricisinin "The Division'ı PC'de konsollarla dengede tutmak zorundayız yoksa ortaya adil olmayan bir iş çıkar" açıklamasının ardından Ubisoft ise bir düzeltme açıklaması yayınladı.
 
    Geliştiricinin açıklamasının yanlış yorumlandığını söyleyen Ubisoft, PC'nin sunabildiği şeylerden yararlanmak için bu sürümün baştan aşağı özel geliştirildiğini ve oyuncularının kapalı beta'daki geri bildirimlerinden yararlanıldığını söyledi. The Division'ın PC sürümünün grafiklerinin düşürülmediğini vurgulayan yetkililer durumu kurtarmaya çalışıyorlar gibi görünüyor.
 
    The Division'ın ilk gösterilen videosuyla şuanki hali arasında çok büyük fark olduğunu biliyoruz. Buna karşın oyunun grafiklerinin kötü olduğu düşünülmüyor. Yine de Ubisoft'un ilgi çekmek için muhtemelen çok üst düzey bilgisayarlarda gösterdiği oyunu sonra daha geniş bir kitle oynasın diye grafiksel yönden kötüleştirmesi oyuncuları kızdırıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler