Ubisoft Yöneticilerinden Tommy François Şirketten Ayrıldı

03.08.2020 15:08 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un bazı üst düzey yöneticilerine yönelik ortaya çıkan cinsel istismar ve ahlaksız davranış suçlamalarının ardından şirketten ayrılıklar devam ediyor.

Splinter Cell kreatif direktörü Maxime Béland, Ubisoft Kanada stüdyolarının yönetim müdürü Yannis Mallat, global insan kaynakları sorumlusu Cecile Cornet ve kreatif ekibin lideri Serge Hascoët'ten sonra bu sefer Tommy François şirketten ayrıldı.
 
Tommy François 2006'da Ubisoft'a katılmıştı. Editoryal ve yaratıcı ekibin başkan yardımcısı görevini yürütüyordu ve şirket içindeki rolü oyunlara onay verip vermemek ve yeni oyun serileri geliştirmekti. 
 
Ubisoft, GamesIndustry.biz'e yaptığı açıklama ile şirketten ayrıldığını doğruladı.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 24 Dk önce Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler