Ubisoft birden fazla stüdyosunu kapatıyor

04.03.2023 17:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Assassin's Creed, Prince of Persia, Far Cry ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft'un birden fazla stüdyosunu kapatacağı bildirildi. ResetEra tarafından yayınlanan bir e-posta içeriğinde Ubisoft'un çoğunlukla Avrupa'da bulunan ofislerini kapatacağı belirtiliyor.
 
Ubisoft küçülmeye mi gidiyor?
 
 
 
Geçtiğimiz yıl istediğini alamayan Ubisoft, ortaya çıkan yeni raporlara göre birçok stüdyosunu kapatıyor. Bahsi geçen raporda özellikle Ubisoft Benelux stüdyosu ön plana çıkıyor ve 1 Nisan'dan itibaren buradaki çalışanların çıkış yapması planlanıyor.
 
Yayınlanan e-posta içeriğinde "Hepimizin bildiği gibi oyun pazarı - sektörü sürekli olarak gelişiyor ve bir firma olarak buna ayak uydurmamız gerekiyor. Şu anda Ubisoft, fiziksel oyun satış hacminin dijital satışlara göre düşüş yaşamasından dolayı birçok ofisini kapatmaya hazırlanıyor" ifadeleri yer alıyor.
 
E-posta içeriğine göre sadece pazarlama ve dağıtım ofisleri kapatılacak gibi görünüyor. Şu an için bu kapanmaya dair resmi bir açıklama bulunmuyor ancak genellikle bu tür raporlar ve e-posta bildirimleri doğru çıkıyor. Bundan sonraki süreçte bakalım Ubisoft nasıl adımlar atacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler