Ubisoft'tan MOBA Oyunu: EndWar Online

10.09.2013 14:46 Gökhan Yılmaz

 
     Ubisoft'un MOBA türündeki yeni oyunu olacak Tom Clancy's EndWar Online, diğer MOBA oyunları gibi ücretsiz olarak sunulacak, fakat tarayıcı üzerinden.
 
     Bu yıl içerisinde başlaması planlanan Free-to-play oyunda Üçüncü Dünya Savaşı işleniyor ve diğer oyuncularla karşı modern savaş teması altında çarpışacağız. European Enforcers veya Russian Spetsnaz taraflarından birini seçerek kaynaklarınızı yönetecek, ekonominizi kontrol edecek ve stratejinizi kurarak savaşacaksınız. Çeşitli araç tipleri ile birlikte şu an için 10 kadar ünite bulunuyor ve 80'den fazla Hero bulunacak. Eğer ilginizi çektiyse oyunun web sitesine girerek beta için kaydınızı yaptırabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s EndWar Online Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 2 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 3 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler