Ubisoft'tan Yeni Nesile Üst Kalite MMORPG Geliyor

06.12.2012 17:15 Samet Konuksal


    Free to Play oyunlarına sıcak bakan ve hatta Ghost Recon, Anno gibi serilerinin Free to Play oyunlarını çıkaran Ubisoft'u şimdiye dek MMO-RPG türünde görememiştik. Ubisoft Massive çalışanlarından gelen bilgilere göre gelecek nesil için yeni bir MMO-RPG oyun çalışmaları başladı.
 
    Stüdyo çalışanlarından Marc Cartwright'ın LinkedIn profilinde yer verdiği bilgilere göre Ubisoft Massive, gelecek nesil adına AAA kalitesinde bir online RPG oyunu geliştiriyor. Aslına bakarsanız bu proje stüdyonun internet sitesindek iş ilanlarında daha önce de ortaya çıkmıştı. Fakat stüdyo, bu iş ilanlarında MMO-RPG projesi için 'yeni nesil' ibaresine yer vermemişti. Stüdyo içerisinden Cartwright, bir nevi bu durumu onaylamış kadar oldu.
 
Bu dönemde açık dünya öğelerine sahip FPS oyunu Far Cry 3'le karşımıza çıkan Ubisoft Massive'in yeni projesini merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler