Ubisoft'un 12 Temmuz'da Düzenleyeceği Sunumdan Teaser Video Paylaşıldı

03.07.2020 17:47 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, 12 Temmuz'da düzenleyeceği E3 benzeri oyun sunumu Ubisoft Forward için teaser video paylaştı. Watch Dogs: Legion, Hyper Scape ve daha fazlası gösteriliyor.

Ubisoft Forward 12 Temmuz Pazar Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak ve canlı olarak izlenebilecek. Ubisoft tarafından belirtilene göre "özel oyun haberleri, heyecan verici açıklamalar ve çok daha fazlası için hazır olun."
 
Söylentiler Far Cry 6'nın duyurulacağı yönünde. Hatta Gamereactor'ın kaldırılan haberine göre Far Cry 6'da baş kötü karakter Giancarlo Esposito. Breaking Bad dizisinde Gustavo Fring karakterini canlandıran ünlü aktör yeni çıkacak büyük bir oyunda yer aldığını açıklamıştı.

Teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 16 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 17 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler