Ubisoft'un DRM'inde Güvenlik Açığı mı Var?

30.07.2012 15:09 Erkut Köse


   Ubisoft'un son oyunlarında standart haline getirdiği ve çoğu oyuncu tarafından eleştirilen DRM sisteminde büyük bir açık olabileceği ortaya çıktı.
 
    Normalde yalnızca oyunun kopyalanmasını önleyen ve internete bağlanarak doğrulama gerçekleştiren sistem, kötü niyetli kullanıcıların elinde tehlikeli bir canavara dönüşebiliyor. Verilen bilgilere göre Assassin's Creed: Revelations'u bilgisayarlarına kuran oyuncular, bu tehlikeyle karşı karşıya kalıyorlar.
 
    Bu açık nedeniyle sizin izniniz olmadan bilgisayarınıza giriş yapılıyor ve özel bilgileriniz dahil olmak üzere tüm dosyalara erişim sağlanabiliyor. Ubisoft'tan şu anda konu ile ilgili bir açıklama gelmiş değil. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 15 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler