Ubisoft'un Mini Oyunu Atomega Çıkış Yaptı

21.09.2017 19:20 Gökhan Yılmaz

 
     Ubisoft dediğinizde aklınıza Assassin's Creed'ler ve Far Cry'lar geliyor olabilir fakat çeşitli bağımsız oyunlara da destek veren bir firma. Atomega da bunlardan biri ve Steam üzerinden çıkışını yapmasına rağmen şu an fazla oyuncu tarafından oynanmıyor.
 
     Oyunu kısaca anlatacak olursam; ufak bir voxel olarak başladığınız arenada etraftaki toplanabilirleri biriktirdikçe büyüdüğünüz ve daha da güçlenerek evrildiğiniz farklı bir FPS oyunu. Daha önce benzer yapımlar görmüştük ama bu konsept alsında oldukça eğlenceli ve hala orijinal.
 
     Daha güçlü oldukça aynı zamanda büyüdüğünüz için tüm haritada daha ilgi çeken bir hedef haline geliyorsunuz. 4 kişi dolduğunda başlayan arena maçları 8 kişi ile daha da keyifli bir hale geliyor. Ama şu an oyun fazla popüler olmadığından oyuncu sıkıntısı çekiyor. Aşağıdaki videoyu izleyip oyuna bir göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Atomega Platformlar: PC Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler