Ubisoft'un Orta Çağ Savaş Oyunu For Honor'da Tek Kişilik Mod da Bulunacak

11.01.2016 23:33 Ömür Gencer


      Vikinglerin, samurayların ve şövalyelerin birbiriyle mücadele vereceği For Honor, duyurusuyla bu temayı sevenlerin dikkatini çekmişti. Geliştirici ekip yayınladığı yeni bir geliştirici günlüğüyle oyun hakkında önemli bir bilgi verdi.
 
      Yapımcı Stephane Cardin'in paylaştığı bilgiye göre For Honor'da tek kişilik oyun modu bulunacak. Cardin durum hakkında şu sözlere yer verdi: "Geri dönüşlerde gelen en çok sorulardan birisi de oyunun tek kişilik modu hakkında. E3'te tek kişilik modun olacağını söylemiştik ve bu modun olacağından sizi temin edebiliriz. Üzerinde çalıştığımız anahtar konulardan birisi de bu. Bu modu sizlere göstermeye sabırsızlanıyoruz ve bunu tıpkı multiplayer modunda yaptığımız gibi olabildiğince erken bir şekilde göstereceğiz."
 
      For Honor, ne ejderhaların ne büyülerin ne de bu tür fantastik ögelerin bulunmayacağı tamamen gerçekçilik üzerine odaklanan bir orta çağ savaş oyunu. Şimdiye kadar yayınlanan videolardan gördüğümüz kadarıyla oyunda farklı tür savaşçıları kontrol etme fırsatı yakalayacağız. Büyük ihtimalle oyunun tek kişilik modunda da bu savaşçı çeşitlerine göre bölünecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
For Honor Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler