Ubisoft'un Oynaması Ücretsiz Battle Royale Oyunu Hyper Scape'e İlk Bakış

02.07.2020 22:52 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, geçtiğimiz günlerde sinyalini verdiği yeni oyunu Hyper Scape'i tanıttı.
 
Hyper Scape oynaması ücretsiz battle royale FPS oyunu. Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen oyunun geçeceği fütüristik şehir Neo- Arcadia yapısı sebebiyle dikey ve hızlı tempolu aksiyon sunacak. 100 oyuncuya kadar destekleyecek oyunda üç kişilik takımlı Crown Rush modu ve tek kişilik Dark Haze modu bulunacak. Hack mekaniği ve Twitch entegrasyonu oyunun dikkat çeken özelliklerden biri.
 
PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
PC'de şu anda beta aşamasında. Katılma şansı elde etmek için Uplay hesabınızı Twitch'e bağlamanız ve Twitch üzerinde oyunu oynayayan seçili yayıncılardan birini seyretmeniz gerekiyor. Betada şimdilik sadece Crown Rush modu mevcut ve yakında Dark Haze modu da eklenecek. Tüm ilerleme ve eşyalar diğer betalara ve tam sürüme aktarılacak.
 
Daha fazla bilgi için: ubisoft.com/en-gb/game/hyper-scape

Duyuru fragmanını, oynanış tanıtım videosunu ve ilk bakış geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hyper Scape Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Battle Royale Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler