Ubisoft'un Oyunları Ne Kadar Sattı?

Yaramazlıklarıyla ünlü tavşanlar özellikle Wii'de yüksek satış rakamlarına ulaştılar
31.12.2010 11:10 Alkan Adakaner


    Oyun dünyasının en büyük firmaları arasında bulunan, ama son dönemlerde eski performansından uzak olan Ubisoft'un oyunlar ne kadar sattı? Firmanın en çok satan oyunu hangisi oldu?
 
    Aşağıdaki  tabloya baktığımızda Ubisoft'ın bazı oyunlarının ve serilerinin satış rakamlarını görüyoruz. Mesela Assassin's Creed serisi 20 milyon satmışken, Far Cry 2 ise tek başına 7 milyon adet satmayı başarmış.
 
    Firmanın en çok satan serisi ise genellikle Wii için piyasaya çıkan ve Rayman serisinin yan oyunu olan Rabbids olmuş. Bu seri 29 milyondan fazla satmayı başarmış. Aşağıda tam listeyi görebilirsiniz.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Raving Rabbids: Travel in Time Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 5 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 6 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler