Ubisoft'un Splinter Cell temalı bir battle royale oyununu iptal ettiği bildirildi!

20.04.2023 20:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Birçok oyun serisiyle beraber aşina olduğumuz Ubisoft bu zamana kadar onlarca oyunu iptal etti ve rafa kaldırdı. Özellikle geçtiğimiz 2022 senesi Ubisoft için iptal dönemi oldu. 2022 senesi içerisinde onlarca oyun projesini rafa kaldırdı ve erteledi. Şimdi ise iptal edilen oyunlar arasında Splinter Cell temalı bir battle royale oyununun yer aldığı bildirildi.
 
Ubisoft, Splinter Cell temalı bir battle royale oyunu geliştiriyormuş
 
 
 
4Chan üzerinde yayınlanan uzun bir gönderide Splinter Cell temalı bir battle royale oyunu hakkında çeşitli detaylar yer alıyor. Ubisoft tarafından yayınlanması planlanan bu oyunun adı Splinter Cell: Hunters olarak karşımıza çıkıyor. Paylaşılan gönderiye göre son oyun testinin Temmuz 2022'de yapıldı ve bu süreçten sonra oyun hakkında herhangi bir gelişme yaşanmadı. 
 
Bildirilene göre Splinter Cell: Hunters tamamen yeni ve üçüncü şahıs bir PvPvE, battle royale oyunu olacaktı. Splinter Cell temasıyla ilgileri üzerine çekmeye çalışan bu proje nihayetinde çevrimiçi odaklı bir deneyimi bizlere aktaracaktı. Şimdi ise bu proje tamamen rafa kaldırıldı.
 
Eğer böyle bir oyun çıksaydı oynar mıydınız? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler