Ubisoft'un Tüm Oyunlarından Sorumlu Olan Serge Hascoet Şirketten Ayrıldı

12.07.2020 11:34 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un birden fazla üst düzey yöneticisine yönelik cinsel istismar ve ahlaksız davranış suçlamalarının ardından şirket içi düzenlemeler devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction ile Blacklist kreatif direktörü ve ilk Assassın's Creed oyununun tasarım yönetmeni Maxime Béland Ubisoft'tan ayrılmıştı.
 
Şimdi de kreatif ekibin lideri Serge Hascoet, Ubisoft Kanada stüdyolarının yönetim müdürü Yannis Mallat ve global insan kaynakları sorumlusu Cecile Cornet görevlerinden ayrıldı.
 
Eskiden Kotaku şu anda Bloomberg'de çalışan Jason Schreier tarafından belirtilene göre Serge Hascoet kreatif açıdan şirketin en güçlü ismiydi ve tüm Ubisoft oyunlarından sorumluydu. Bir oyunun yeşil ışık alması veya iptal edilmesi onun tek bir sözüne bakıyordu.
 
Serge Hascoet sadece görevinden ayrılmadı aynı zamanda şirketten tamamen gitti. Onun görevine geçici olarak Ubisoft kurucusu ve CEO'su Yves Guillemot bakacak.

Ubisoft yaşanan bu üzücü olaylarından ardından çalışma kültüründe büyük değişiklikler yapacaklarının sözünü verdi. 

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 4 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 5 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler