Üç Boyutlu Aksiyon Platform Oyunu Effie 4 Haziran'da PS4 için, 2019 Üçüncü Çeyrekte PC için Çıkacak

09.05.2019 19:50 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Inverge Studios, üç boyutlu aksiyon platform oyunu Effie'nin 4 Haziran'da PlayStation 4 için ve 2019'un üçüncü çeyreğinde PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Effie savaş, platform ve bulmaca gibi türün klasik unsurlarını geniş bir dünyada keşif unsurları ile birleştiren bir 3D aksiyon macera oyunu. Eşsiz fantastik bir macera yaşayın, şehirleri güçlü ve karanlık kötülüklerden kurtarın ve eski okul video oyunlarının görünüşünü ve hissini yeniden deneyimleyin.

Bir cadı tarafından erken yaşta lanetlendikten sonra gençliğini kurtarma arayışı içinde olan Galand'ın kontrolünü ele alın. Bütün kötü yaratıkları alt edin, platform zorluklarının üstesinden gelin ve en karmaşık bulmacaları çözün.
 
Runestone, sizin yol arkadaşınız. Kötülükle yüzleşmek için kendinizi savunmanızı, savaşmanızı ve sörf yapmanızı sağlayacak sihirli bir kalkan taşıyacaksınız. 

Hepimiz bu inanılmaz klasik 3D aksiyon macera oyunlarında güzel anılara sahibiz. Bu referansları tekrar bu duyguları hayata geçirmek için kullandık; fakat modern grafikler, kontroller ve oynanabilirlik ile.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler