Ücretsiz The Matrix Awakens UE5 Demosu Steam'de Parayla Satılıyor!

04.11.2023 21:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Unreal Engine 5 oyun motoru tanıtımı için The Matrix Awakens Megacity adlı bir demonun yayınlandığını hatırlarsınız. Epic Marketplace'te ücretsiz olarak sunulan bu demo oyun motorunun potansiyelini açığa çıkarmayı hedefliyordu. Ancak geldiğimiz noktada herkesin ücretsiz olarak ulaşabildiği bu demoyu şu anda biri Steam'de parayla satıyor. Oyunun fiyatı ise 190 TL.
 
Matrix World adlı demo Steam'de para karşılığı satılıyor
 
 
 
" Matrix World " başlıklı bu proje Megacity Tech demosunun paketlenmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor ve içerikler birebir aynı. Zaten Steam üzerinde yer alan fragmana bakacak olursanız da daha önceden demo için yayınlanan video ile aynı olduğunu görebilirsiniz.
 
Steam üzerindeki bu projeyi paylaşan stüdyoya bakacak olursak Netlex Studio olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla ilk okunduğu zaman Netflix gibi gelebilir ancak değil. Netlex ekibi Unreal Engine'in önceki sürümlerini kullanan diğer bazı küçük projelerin arkasında olan bir stüdyo. Dolayısıyla büyük ve potansiyeli olan bir proje beklememenizi tavsiye ediyoruz.
 
Steam sayfasına göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler