Ultimate Marvel vs Capcom 3 Vita'nın Çıkış Oyunu

Ultimate Marvel vs Capcom 3 Vita'da büyük ilgi görebilir
14.12.2011 18:55 Alkan Adakaner

  
       Sony Computer Entertainment America ve Capcom, Ultimate Marvel vs Capcom 3'ün Playstation Vita'nın çıkış oyunu olduğunu açıkladı. Yani 22 Şubat tarihinde oyunu Vita ile birlikte satın alabileceğiz. Bu tarihin Avrupa için de geçerli olduğuna dair en küçük bir şüphemiz yok.
 
      Amerika'da oyunun 349.99 dolarlık Playstation Vita First Edition paketini alanlar (4GB bellek kartı, Wi-fi ve Ultimate vs Capcom 3 veya Little Deviants) ise 15 Şubatta (evet bir hafta erken) oyunu oynayabilecekler.
 
     Ultimate Marvel vs Capcom 3'ün Vita sürümünde dokunmatik ekran kontrollerinin bulunacağını ve oyunun görsel olarak Playstation 3'ten aşağı kalır yanının bulunmadığını da belirtelim.
        

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultimate Marvel vs Capcom 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler