Ultimate Marvel vs. Capcom: Uncanny Edition?

05.07.2012 00:31 Levent Polater

 
    EVO 2012'nin başlamasına 2 gün kala Capcom'un yeni planları gün yüzüne çıkmaya başladı. Geçtiğimiz sene bu dönemlerde Super Street Fighter IV: Arcade Edition ile yapımın üst üste üçüncü sürümünü piyasaya süren Capcom, şimdi de aynı tarifeyi Marvel vs. Capcom 3'e uygulayacak gibi görünüyor.
 
    Alınan bilgilere göre Ultimate Marvel Versus Capcom 3: Uncanny Edition, etkinlikte ilk kez duyurulacak. İçinde yeni karakterler, modlar ve daha fazlasını barındıracak olan bu yeni sürüm, sırasıyla aşağıdakileri barındıracakmış:

- 4 yeni karakter: Mega Man, Cyclops, Servbot ve Ant- Man

- 2 yeni oyun modu: Survival, Time Attack

- Hud değişimi olmayacak

- Ultimate Marvel Versus Capcom 3'ün PS Vita sürümündeki yenilikler eklenecek.

- Bazı karakterler için yeni hareketler ve kıyafetler dahil edilecek

    Ultimate Marvel Versus Capcom 3: Uncanny Edition'ın ekstra içerikleri önümüzdeki ay 15 dolara satılacakken, Eylül ayı gibi kutulu olarak 40 dolara alıcılarını bekleyecek.

    İlgili duyurunun bu Cuma gerçekleşmesi bekleniyor. Şimdilik biz yine de kesin ve net düşünmeyelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultimate Marvel vs Capcom 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Dk önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 17 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler