Uncharted 2, Uncharted 3 ve The Last of Us PS3 Çok Oyunculu Sunucuları 3 Eylül'de Kapatılacak

05.06.2019 18:59 Gazali Çetinkaya

 
Naughty Dog Uncharted 2: Among Thieves, Uncharted 3: Drake's Deception, The Last of Us ve The Last of Us Left Behind'ın PlayStation 3 çok oyunculu sunucularının 3 Eylül'de kapatılacağını duyurdu.

Naughty Dog Uncharted 2: Among Thieves, Uncharted 3: Drake's Deception ve The Last of Us'ın PlayStation 3'teki tüm çok oyunculu indirilebilir içeriklerini bugünden itibaren ücretsiz yaptı. 3 Eylül'e kadar oynayabileceksiniz.

İndirilebilir içerikleri paket halinde aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

The Last of Us
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 3: Drake's Deception Part 1
Uncharted 3: Drake's Deception Part 2
Uncharted 3: Drake's Deception Part 3
 
Uncharted 2: Among Thieves ilk Ekim 2009'da, Uncharted 3: Drake's Deception ilk Kasım 2011'de PlayStation 3 için çıktı. Ardından serideki ilk üç oyunun bulunduğu Uncharted: The Nathan Drake Collection PlayStation 4'e geldi. The Last of Us ise ilk Haziran 2013'te PlayStation 3 için çıktı ve remastered versiyonu Temmuz 2014 PlayStation 4'e geldi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler