Uncharted 2, Uncharted 4 ve The Last of Us'ın Satış Sayıları Açıklandı

14.10.2019 14:07 Özgür Eroğlu

 
Dün 10. yılını kutlayan Uncharted serisinin em iyi oyunu olarak kabul edilen Uncharted 2'nin satış sayısı açıklandı. Ayrıca geliştirici firma Naughty Dog'un diğer oyunları Uncharted 4 ve The Last of Us'ın da satış sayıları açıklandı. 
 
Niko Partners Daniel Ahmad tarafından açıklanan bu bilgiler Twitter üzerinden paylaşıldı. Daniel Ahmad'a göre; PlayStation 4 için çıkarılan Uncharted Collection satışları sayılmadan (yani sadece PlayStation 3 satışları sayılıyor) Uncharted 2 toplamda 6 milyon satışı geçmiş bulunuyor.
 
2016 yılında yayınlanan Uncharted 4 ise 16 milyon satışı geçmiş bulunuyor. Önümüzdeki yıl ikincisi çıkacak olan The Last of Us serisinin ilk oyunu ise PS3 ve PS4 versiyonlarının toplam satışı 20 milyonu geçmiş bulunuyor.
 
Bu tarz kaliteli ve hikaye odaklı oyunların bu tarz satış sayılarına ulaşıyor olması gerçekten oyun severleri mutlu eden bir durum.
 

İlgili İçerik Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler