Uncharted 4 Kutulu Versiyonu Türkiye'de 80 Bin Adet Sattı

24.10.2017 00:50 Gazali Çetinkaya

 
   Oyungezer dergisine konuşan Sony PlayStation Türkiye Departman Müdürü Mustafa Yiğit Uncharted 4'ün ülkemizdeki satış miktarı hakkında açıklamalarda bulundu.

   Mustafa Yiğit'in belirttiğine göre, Uncharted 4'ün kutulu versiyonu ülkemizde 80 bin adet sattı ve Sony'nin Türkiye'de satışa sunduğu birinci parti oyunları arasında en çok satan oyunu olmayı başardı.
 
   Mustafa Yiğit,
 
   "Tabii ki Türkçeleştirilmiş oyunlar pazarda daha çok satıyor. PlayStation 4'e özel oyunlara bakarsak Uncharted serisi inanılmaz satıyor. Uncharted 4 çıkalı bir seneyi devirdi ve şu an itibariyle 80 bin seviyelerinde satışa ulaşmış durumda. Türkiye için ciddi bir rakam. Bu bahsettiğim rakamlar sadece fiziksel satış rakamları. Dijital satışları da eklediğimizde bu satışlar 100 bini devirmiş oluyor. Türkiye pazarı için bunlar ciddi rakamlar. Bir oyunu Türkçe yaptığınız zaman, Türk oyunseverler de bunun karşılığını veriyorlar." 
 
   Uncharted 4'ün dünya genelindeki satış mıktarı haberlerini hatırlayacak olursak; ilk olarak Sony Interactive Entertainment Uncharted 4'ün ilk haftasında 2.7 milyon satarak Kuzey Amerika'da PlayStation 4 için çıkmış en hızlı satan 1. parti firma oyunu olduğunu ve daha sonra çıkışından 21 Aralık 2016 tarihine kadar olan sürede 8.7 milyon adet sattığını duyurmuştu. Resmi güncel satış miktarı açıklanmadı.
 
   Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu 10 Mayıs 2016 tarihinde PS4 için çıkış yaptı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler