Uncharted Filminde Genç Nathan Drake'i Tom Holland Oynayacak

22.05.2017 19:36 Gazali Çetinkaya

 
   Naughty Dog'un yaratmış olduğu aksiyon macera serisi Uncharted'ın film uyarlaması uzun zamandır bekleniyor ve Nathan Drake'i kimin canlandıracağı nihayet belli oldu. 
 
   Deadline'ın haberine göre film prequel olacak. Uncharted 3: Drake's Deception'dan esinlenen filmde Nathan Drake'in gençlik yıllarına odaklanılacak. (Prequel: Oyun, film veya dizilerde anlatılan olayların öncesini veya başlangıcını konu edinen ancak onlardan sonra oluşturulmuş bölüm veya bölümlere verilen addır.)
 
   Filmde de genç Nathan Drake karakterini Tom Holland canlandıracak. 
 
 
 
   1996 doğumlu Tom Holland'ı yeni Peter Parker / Spider-Man olarak tanıyoruz. İngiliz oyuncu Captain America: Civil War'da Peter Parker olarak rol aldı ve Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Spider-Man Homecoming devam filminde de rol olacak.
 
   Uncharted filminin senaristi ise Joe Carnahan. Kendisi daha öncesinde A-Takımı, Gri Kurt, Smokin' Aces ve The Blacklist gibi projelerde yer aldı.
 
   Filmin yönetmenliğini ise daha önce Çelik Yumruklar, Müzede Bir Gece ve son zamanların popüler dizisi Stranger Things'in birkaç bölümünü yönetmesiyle tanıdığımız Shawn Levy yapacak.
 
   Uncharted filminin henüz bir çıkış tarihi yok. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler