Uncharted Filminin Senaryosu Uncharted 4: A Thief's End'ten Esinlenecek

19.02.2020 12:26 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının popüler yapımlarından Uncharted serisinin bildiğiniz gibi bir filmi şu an yapım aşamasında. Ancak ne yazık ki filmin bir yönetmeni bulunmuyor. Yine de filmin çekimleri yakında başlayacak.
 
Ayrıca filmin senaryosu açısından, serinin son oyunu olan Uncharted 4: A Thief's End oyunundan esinleneceği söylendi. Geçtiğimiz günlerde de başrol Tom Holland, filmin senaryosunun şu ana kadar ki okuduğu en iyi senaryolardan biri olduğunu söylemişti.
 
Filmin çekimleri ise 4 hafta içerisinde başlayacak. 4 hafta içerisinde yönetmen bulunamazsa, yönetmensiz bir şekilde çekimler başlayacak. Şu an filmin yönetmeni için en büyük aday Venom'ın yönetmeni olan Ruben Fleischer. Çekimlerin ilk bölümü Berlin'de olacak.
 
Filmin başrollerinde ise Tom Holand ve Mark Wahlberg bulunuyor. Filmin ise 5 Mart 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted Film Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler