Uncharted Filminin Yeni Yönetmeni Belli Oldu

26.10.2016 14:06 Gazali Çetinkaya

 
   Deadline tarafından paylaşılan rapora göre Sony Pictures, Uncharted filmi için yeni yönetmenini bulmuş ve bu isim de Shawn Levy.
 
   Shawn Levy ismini daha önce Çelik Yumruklar (Real Steel), Müzede bir gece (Night at the Museum) ve son zamanların popüler dizisi Stranger Things'in birkaç bölümünü yönetmesiyle tanıyoruz.
 
   Temmuz ayının sonunda Variety tarafından gelen raporla da Uncharted filminin yeni yazarının Joe Carnahan olacağını öğrenmiştik. Joe Carnahan, daha öncesinde A-Takımı, Gri Kurt, Smokin' Aces ve The Blacklist gibi yapımlarda yer almıştı. Ayrıca halihazırda geliştirilen Bad Boys for Life filimin yönetmenliğini yapıyor.
 
   Uncharted filminin çıkacağı tarih ise henüz net değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 12 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler