Uncharted Legacy of Thieves Collection'ın PC Çıkış Tarihi Epic Games'te Listelendi

25.04.2022 13:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz dönem Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, PlayStation 5 ve PC için Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ı duyurmuştu. Ancak bir çıkış tarihi açıklanmamıştı. Şimdi ise PC için çıkış tarihi Epic Games Store üzerinden listelendi.
 
Epic Games Store'daki bir blog gönderisi, Uncharted Legacy of Thieves Collection'ın 20 Haziran'da PC için çıkış yapacağını listeledi. Ancak oyunun sayfasında "yakında gelecek" ibaresi yer alıyor. Söz konusu blog yazısı, bu yıl çıkacak büyük PC oyunlarının tümünü oyunculara sunuyor.
 
 
UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras oyunlarının yenilenen sürümlerini içeriyor.  
 
Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'nda mirasınızı arayın ve haritada bir iz bırakın. Naughty Dog'un heyecan verici, sinematik hikâye anlatımını ve ikonik serinin en büyük satış rekorları kıran aksiyon yapımlarını deneyimleyin.

Dünyayı merak duygusuyla gezen, olağanüstü maceraların ve kayıp ilimlerin peşinde koşan karizmatik ama karmaşık hırsızlar Nathan Drake ve Chloe Frazer ile kayıp tarihi keşfedin.
 
Epic Games sayfası

https://store.epicgames.com/en-US/p/uncharted-legacy-of-thieves-collection 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler