Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın PS5 Çıkış Tarihi Açıklandı

08.12.2021 12:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın fiziksel ve dijital olarak 28 Ocak 2022'de 439,00 TL'lik bir fiyatla PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 2022 yılında yayınlanacak. Tam tarih açıklanmadı.
 
PS5 özellikleri 
 
- DualSense Kablosuz Kontrol Cihazı özellikleri: DualSense kablosuz kontrol cihazının dokunsal geri bildirimiyle  yumruklar, atlayışlar ve araç gezintisi ile aksiyonu hissedin. Dinamik uyarlanabilir tetikler ile halatlarda sallanırken oluşan gerginliği yaşayın.  
 - Hızlı Yükleme: PS5  konsolunun  Ultra Yüksek Hızlı  SSD'si ve neredeyse anlık yükleme süreleriyle maceraya hızlı bir şekilde geri dönün.  
 - 3D Ses: 3D Ses ile UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu dünyasının hayat bulmasını dinleyin.
- Ayrıntılı Modu: 30fps hedef kare hızı ile süper keskin doğal 4K çözünürlükte oynayın.
- Performans Modu: Akıcı bir 60fps hedef kare hızı ile oynayın. 4K TV oyuncuları, 1440p taban çözünürlüğünden yükseltilmiş 4K çözünürlüğe sahip olacak.
1080p HD-TV'de oynayan oyuncular, 1440p taban çözünürlükten 1080p'ye örneklenen ve gelişmiş kenar yumuşatmaya sahip görsellere sahip olacak.
- Performans+ Modu: Yüksek etkili 120fps hedef kare hızı 3 ve 1080p çözünürlükle oynayın.
PS store sayfası
 
https://www.playstation.com/tr-tr/games/uncharted-legacy-of-thieves-collection/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Legacy of Thieves Collection Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler