Uncharted Serisi 10 Yaşında

19.11.2017 20:38 Gazali Çetinkaya

 
   Uncharted serisi bugün tam 10 yaşında.

   Naughty Dog'un aksiyon macera serisinin ilk oyunu Drake's Fortune 19 Kasım 2007'de çıkmıştı. Ardından ikinci oyun Among Thieves Ekim 2009'da, üçüncü oyun Drake's Deception Kasım 2011'de, dördüncü oyun A Thief's End Mayıs 2016'da ve bağımsız tek kişilik hikaye genişlemesi The Lost Legacy Ağustos 2017'de çıkmıştı.

   Bunların dışında Bend Studio tarafından geliştirilmiş olan Uncharted: Golden Abyss ve Uncharted: Fight for Fortune; Playspree tarafından geliştirilmiş olan Uncharted: Fortune Hunter adlı Uncharted'ın ara oyunları da çıktı.
 
   Naughty Dog Eş Başkanı Evan Wells,

   "Bu pazar, 19 Kasım'da, Uncharted: Drake's Fortune'un Kuzey Amerika'daki lansmanının 10. yıldönümü. Zamanında, bunun stüdyo tarihindeki heyecan verici yeni bir bölümün başlangıcı olduğunu biliyorduk fakat asla son on yılda iki konsol jenerasyonu boyunca beş oyunu kapsayacak bir maceranın ilk adımı olacağını hayal dahi edemezdik. Uncharted dünyasını yaratıp Nate, Elena, Sully, Sam, Chloe, Nadine ve diğer oyuncu kadrosu ile sizlere inanılmaz hikayeler anlatma fırsatı yakaladığımız için gerçekten şanslıyız. Stüdyodaki herkes adına, Uncharted'ın 10. yılı için teşekkür ederiz."
 
   Uncharted'ın 10. yılı şerefine Naughty Dog oyunculara ücretsiz tema ve avatar paketi veriyor. Uncharted 10. Yıl Paketi şu anda PlayStation Store üzerinde 21 Kasım'a kadar ulaşılabilir durumda.

   Naughty Dog'un Uncharted'ın 10. yılı için paylaştığı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler