Uncharted: The Lost Legacy 10 Saatten Uzun Olabilir

10.04.2017 06:41 Gazali Çetinkaya

 
   Naughty Dog'un geliştirmekte olduğu hikaye içeriği Uncharted: The Lost Legacy tahmin ettiğimizden daha da uzun bir oynanış süresi sunabilir. 
 
   Uncharted 4: A Thief’s End'in BAFTA oyun ödüllerinde en iyi oyun seçilmesinden sonra IBTimes ile konuşan Naughty Dog İletişim Yönetmeni Arne Mayer, Uncharted: The Lost Legacy'nin 10 saatten uzun sürebileceğini işaret eden bir açıklamada bulundu. 
 
   Naughty Dog İletişim Yönetmeni Arne Mayer,

"Yıllar önce Uncharted için tek kişilik bir genişleme yapıp yapmayacağımızı kendimize sorduğumuzda hep şöyle derdik, 'Bunu yapmak için öz disiplinimiz yok'. Bunu yapmaya kalkışırsak tam bir oyun yaratacağız. Kendimizi kısıtlayıp sıkıştırmamız mümkün değil ve burada tam olarak bu oluyor. Hikaye taslağını hazırlarken 10 saatten uzun olabilecek bir oyun çıkarıyorduk ve söylediğimiz her şeyin doğru olduğunu fark ettik ve kısa tutamadık."
 
   Uncharted 4'ün 6-12 ay sonrasında Hindistan'ın güney ucunda geçecek ve Chloe ile Nadine karakterlerine odaklanacak Uncharted: The Lost Legacy 2017 yılında çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler