Uncharted: The Lost Legacy Farklı Bir Tona Sahip Olacak

21.01.2017 00:54 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin geçtiğimiz ay düzenlediği PlayStation Experience etkinliği açılışında resmi olarak duyurulan Uncharted: The Lost Legacy hakkında yeni açıklamalar yapıldı.
 
   Birleşik Krallık resmi PlayStation dergisi ile röportaj yapan Naughty Dog'tan Shaun Escayg ilk olarak Uncharted: The Lost Legacy'nin ton olarak farklı olacağını ancak Uncharted dünyası ile de aynı bağlamda olacağını belirtti. 
 
   Shaun Escayg ayrıca "Hindistan'ın gerçekten güzel bir ikonografisi var: gizli tapınaklar ve garip ilahi olayları kullanabiliriz. Bu nedenle burası Uncharted: The Lost Legacy için mükemmel bir ortam." diye ekledi.
 
  Shaun Escayg dışında yine Naughty Dog'tan Kurt Margenau ise The Lost Legacy'de Uncharted 4'ten farklı bir şeyler bekleyebilirsiniz dedi ve oynanış kısmında oldukça heyecanlı olduklarını belirtti.
 
   Uncharted 4'ün sonrasında geçecek ve The Last of Us için çıkmış Left Behind hikaye DLC'sinden daha uzun olacak Uncharted: The Lost Legacy Deluxe Edition veya Explorer’s Pack sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak. Uncharted: The Lost Legacy standalone olarak yani tek başına da ulaşılabilir olacak. 
 
  2017 yılında çıkış yapacak olan Uncharted - The Lost Legacy'nin henüz net bir çıkış tarihi yok. PlayStation Experience esnasında paylaşılan videoya buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler