Uncharted: The Lost Legacy Türkçe Dil Seçeneği ile Gelecek

11.04.2017 22:27 Gazali Çetinkaya

 
   Naughty Dog'un bugün Uncharted: The Lost Legacy'nin çıkış tarihini açıklamasıyla birlikte PlayStation Türkiye tarafından da sevindirici bir haber geldi.
 
   PlayStation Türkiye facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Uncharted: The Lost Legacy'de Türkçe dil seçeneği bulunacağını doğruladı. Oyun ülkemizde Uncharted: Kayıp Miras adıyla sunulacak.
 
   PlayStation Türkiye,

"Uncharted macerası "Kayıp Miras" ile devam ediyor. Tanıdık yüzler Chloe ve Nadine yeni bir serüvenin kapısını aralayacak. 23 Ağustos'ta Türkçe dil seçeneği ile maceraya devam ediyoruz."
 
   Uncharted: The Lost Legacy 22 Ağustos tarihinde Kuzey Amerika'da, 23 Ağustos tarihinde Avrupa'da $39.99 / TR PSN 119,00 TL fiyat ile PS4 için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler