Uncharted: The Lost Legacy'nin Düşman Karakteri Asav ile Tanışın

15.03.2017 21:01 Gazali Çetinkaya

 
   Game Informer, Uncharted: The Lost Legacy'de yer alacak antagonist (düşman, karşı) karakter "Asav" hakkında yeni bilgiler paylaştı.
 
   Daha öncesinde hükümet için çalıştığı belirtilen Asav oyunda isyancı bir lider olarak karşımıza çıkacak. Yaratıcı direktör Shaun Escayg'in belirttiğine göre de Asav'ın "hükümetle bir geçmişi var" ve kendisi "artık savaş yaratmak ve ondan kar elde etmek isteyen yalnız bir isyancı."
 
   Asav bölgede kültürel açıdan önem taşıyan hazineler, duvar resimleri ve eserler ortaya çıkarmaya çalışıyor ve bu eylemlerinin arkasında da çeşitli nedenleri var. Asav'ın yaptığı eylemlerin nedenine inandığı belirtiliyor.
 
   Son olarak Asav'ın Nadine ile de bir geçmişi var. Birbilerini tanıyorlar ve geçmişte birlikte çalışmışlar.
 
   Uncharted 4'ün sonrasında geçecek Uncharted: The Lost Legacy 2017 yılında çıkış yapacak. Uncharted: The Lost Legacy Deluxe Edition veya Explorer’s Pack'i almış olanlara ücretsiz olarak sunulacak. Bu iki paketten birini almamış kişiler ise oyunu tek başına satın alabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler