Uncharted'ın Yaratıcısı Amy Hennig Electronic Arts'tan Ayrıldığı Doğruladı

29.06.2018 07:06 Gazali Çetinkaya

 
   Uncharted serisinin kreatif direktörü ve yazarı Amy Hennig 2014'te Naughty Dog'dan ayrılarak Electronic Arts bünyesi altında bir Star Wars oyunu geliştirmek için Dead Space serisinin yapımcısı Visceral Games'e katılmıştı.

   2017'in sonlarında ise Electronic Arts Visceral Games'i kapatma kararı aldığını açıkladı ve "Ragtag" kod adına sahip baslangıçta hikaye tabanlı çizgisel macera türünde geliştirilen Star Wars oyunu EA Vancouver'a taşınarak farklı bir yolda ilerledi.
 
   Bugün, Barcelona'da düzenlenen Gamelab konferansı esnasında Amy Hennig yaklaşık altı ay önce Electronic Arts'tan ayrıldığını doğruladı.
 
   Amy Hennig tarafından belirtilene göre, Visceral Games'in kapatılıp ardından kendisinin de Electronic Arts ile yollarını ayırmasından sonra EA Vancouver Amy Hennig önderliğinde oluşturulan hikayeyi rafa kaldırdı ve şu anda oldukça farklı bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyorlar.
 
   Amy Hennig şimdilerde kendi bağımsız stüdyosunu kuruyor ve VR ile ilgileniyor.

   "Bağımsız çalışıyorum ve bağımsız kalıyorum. Kendi küçük bağımsız stüdyomu açtım ve bazı kişilere danışmanlık yapıyorum. Bazı kişileri ekibe katmayı düşünüyorum ve altı ila sekiz en fazla 15 kişilik küçük bir şirkete sahip olmayı, daha fazla proje ve VR ile ilgili bir şeyler yapmak istiyorum. Şu anda bazı VR şirketlerine danışmanlık ve bir ton araştırma yapıyorum." dedi Amy Hennig.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler